FIT Boys D1 pakt eerste overwinning

4 oktober 2014

De jongens en meisjes van leiders Jan Jonink en Gerard Wubs namen het thuis op sportpark Noord-West op tegen Gieten D1. FIT Boys had tot dan toe 1 punt en Gieten 0. De eerste helft had Gieten meer kansen (bal op paal) maar was de ruststand 1 – 1. Na de rust had FIT Boys D2 een erg goede fase en liep het uit naar 3 – 1. Eerst scoorde Lars Hilberts na een prima solo en even daarna schoot Danitsja niet hard in maar wel met een stuit. Dit was de Gieten-keeper te machtig (3 – 1). Daarna zakte D1 te ver in en liet het Gieten D1 voetballen. Het was wachten op de 3 – 2 en dan zou het nog spannend worden. Gelukkig floot de goed leidende scheidsrechter Tristan Haurissa voor het einde en waren de 1ste 3 punten binnen.

Zaterdag 11 oktober speelt FIT Boys D1 uit tegen Borger D1.