FIT Boys 4 wint met moeite van LTC 6

11 oktober 2014

Deze zaterdag ontving de De Cerck-equipe oude bekende LTC 6. In het verleden werden er heel wat heroïsche wedstrijden gespeeld tussen deze twee ploegen. Deze middag leek FIT Boys 4 de bovenliggende partij en kreeg de ploeg van leiders Kees van Hoorn, Geert Smit en Hans Wilkens legio kansen op de score voor rust flink op te voeren. Via een goedkope penalty, wel of geen opzettelijk hands, schoot Marcel de Bruijn de De Cerck-equipe op 1 – 0. Toen Harry Woltinge de 2 – 0 maakte leek er geen vuiltje aan de lucht. Totdat FIT Boys wat slordig begon te spelen en de beslissende pass niet altijd aankwam. Zowel de as als ook de flanken speelden niet top en niet alle passes kwamen aan. LTC 6 kreeg één kans en door niet resoluut optreden in de laatste lijn schoot het zowaar de 2 – 1 binnen.

Na de rust probeerde FIT Boys 4 het spel te dicteren, maar LTC 6 bleek een taaie tegenstander. Halverwege de 2e helft scoorde Arjan Schepel de 3 – 1 na werkelijk een prachtige aanval via Hein Hepping, Remco Oort en de voorzet precies op maat van Carl Drenth. Gelopen koers? Nee, LTC kwam andermaal terug in de wedstrijd (3 – 2). FIT Boys 4 moest scherp blijven en kreeg wederom een penalty, nu volledig terecht. De inzet vanuit de corner werd op de doellijn gepareerd door een hand van een speler. Marcel de Bruijn schoot onberispelijk binnen (4 – 2). Wie dacht dat de wedstrijd gelopen was kwam bedrogen uit. LTC 6 kwam andermaal terug in de wedstrijd (4 – 3) en dus werd het toch nog even spannend. De De Cerck-equipe wist de overwinning over de eindstreep te spelen. Eén keer in het seizoen speel je slecht en die hebben we dan maar alvast gehad. Wel de drie punten in Beilen gehouden. “Wat zijn we goed!”

Na de wedstrijd werd scheidsrechter Berjon Groenink, in het nieuw (mooi paars), door FIT Boys 4 in het zonnetje gezet met een mooie waardebon. Het is tenslotte de Week van de Scheidsrechter. Volgende week speelt FIT Boys uit de vriendschappelijke wedstrijd tegen Niekerk 3 ter ere van de redders van J.B. de Boer.