FIT Boys wint oefenwedstrijd van Gasselternijveen

30 januari 2019

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Joop van Dalfsen speelde woensdagavond een oefenwedstrijd tegen 4e klasser Gasselternijveen. Binnen een minuut stond het al 0 – 1 achter door onoplettendheid achterin. Daarna was het met name FIT Boys wat de klok sloeg en was de ruststand 4 – 1 (3e 1 – 1 Mark Visser, 30e en 35e 2 – 1 en 3 – 1 Stefan Eeftingen 38e 4 – 1 Elwin Dam). De 2e helft voetbalde FIT Boys ook veel op de helft van Gasselternijveen en bouwde het de score gestaag uit. Ook Gasselternijveen verstopte zich niet, voetbalde ver van de eigen goal en kreeg ook kansjes. na 10 minuten spelen in de 2e helft bracht Jonathan Schans de stand op 5 – 1. Toen deed Gasselternijveen iets terug en maakte in de 57e minuut de 5 – 2 uit een penalty gegeven door scheidsrechter Rene Broekman. Het slotakkoord in drie delen was voor FIT Boys. Via Matthijs Boer (64e, 6 – 2) en tweemaal Stefan Eefting (69e 7 – 2 en 84e 8 – 2) werd de eindstand bereikt. De prima leidende scheidsrechter Rene Broekman floot kort voor tijd in verband met de koude deze oefenwedstrijd de boeken in.

Opstelling FIT Boys: Peter Jan Oosting, Lars de Boer (45e Dirk van Faassen), Bart van der West, Wilko Stevens (75e Kevin Kooistra), Matthijs Bonnen, Julian Boom (45e Jos Gerding), Elwin Dam (80e Lars de Boer), Kevin Kooistra (45e Tim Seubring), Mark Visser (45e Matthijs Boer), Stefan Eefting en Jonathan Schans.

Zaterdag 2 februari, ijs en weder dienende, speelt FIT Boys om 15:00 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen Hardenberg’85. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. Boers.