Onnodig puntverlies FIT Boys VR1

29 november 2014

De Jumbo Mulder vrouwen hebben voor de tweede achtereenvolgende week gelijk gespeeld. Ditmaal was CSVC / Raptim VR1 de tegenstander. Fit Boys begon erg rommelig aan de wedstrijd en gaf veel ruimte weg. Door diverse afwezigen werd er in een afwijkende opstelling gespeeld en dat was wennen. Het was dan ook niet heel onverwacht dat de bezoekers het openingsdoelpunt maakten (0 – 1).

In de tweede helft kwam Fit Boys een stuk scherper uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een aantal kansen maar het duurde tot ongeveer de 80e minuut voordat via Mariska van Dijken de gelijkmaker viel (1 – 1). Door het verlies van Drenthina is Fit Boys ondanks het gelijke spel toch een punt ingelopen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Schoonebeek op het programma.

Naast Harmen Oldersma, die regelmatig foto’s maakt bij FIT Boys 1, 2 en VR1, zijn deze week de foto’s gemaakt door Willeke de Boer. Bedankt Willeke!