FIT Boys 4 wint eenvoudig van Nw Balinge 2

6 december 2014

De De Cerck-equipe weet niet wat zij mee maken. Er is nog geen enkele wedstrijd afgelast of niet doorgegaan wegens te weinig spelers. Dat was vorig seizoen wel anders met al die blessures. Op papier hadden leiders Geert Smit, Hans Wilkens en Kees van Hoorn zelfs 16 man en zo kon Maurits Beuling worden uitgeleend aan het 3e. Dan de wedstrijd. FIT Boys 4 begon zoals het eigenlijk elke week bijna begint, namelijk met op achterstand komen. Wil het de tegenstander ook een kans geven of is de uitdaging om vanaf 0 – 0 te beginnen niet groot genoeg? Hoe dan ook, slordig spel resulteerde in de 0 – 1 voor de jonge ploeg (aantal B-junioren waren ingepast) uit Nieuw Balinge. Even uit laten razen was het devies en toen pakte FIT Boys het initiatief. Nog voor de rust was het 2 – 1 en met wat meer precisie had dit al een ruimere voorsprong kunnen zijn.

Ook de 2e helft had de De Cerck-equipe legio kansen om de score uit te bouwen naar dubbele cijfers. Het scoorde slechts 2 maal en zo werd de eindstand 4 – 1. De doelpunten werden gemaakt door Remco Oort, Marcel de Bruijn, Wout Flokstra (uit een penalty) en Harald Woltinge. Weer 3 punten in de pocket. Nummer 1 SJS 6 won nipt met 4 – 2 van Pesse 3, BSVV 4 speelde met 2 – 2 gelijk tegen VAKO 3 en de verrassing kwam uit Emmen waar Angelslo 5 met 3 – 2 won van Fc Assen 1.

Volgende week zaterdag 13 december speelt FIT Boys al weer de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop uit tegen Fc Assen 1.