‘Leven als een prof’ bij FIT Boys 1!

17 oktober 2022

Hallo jonge talenten/ouders,

Wil jij een zaterdag ‘leven als een prof’? Geef je dan op voor Pupil vd Week! Er is nog plek in de selectie van FIT Boys 1!

Je mag zaterdag als één van de spelers aansluiten bij FIT Boys 1. Je maakt de wedstrijdbespreking mee en gaat samen met de spelers omkleden in de kleedkamer. Samen de warming up doen en dan samen met de scheidsrechter, de grensrechters en de spelers vooraf aan de wedstrijd het hoofdveld op. Jij doet de aftrap en mag bij de keeper van de tegenstander proberen een doelpunt te maken. Dan staan we dankzij jou al met 1 – 0 voor! Daarna zit je met de reservespelers op de reservebank en kijk je de wedstrijd. In de rust lekker een balletje trappen met de reservespelers en dan de 2e helft nog kijken. Na afloop ben je samen met je ouder(s) welkom in de bestuurskamer en hebben we nog een verrassing voor jou.

Lijkt jou dat gaaf en ben je nog niet ouder dan 9 jaar? Vul dan het Pupil van de Week formulier in en wacht de uitnodiging voor de thuiswedstrijd van FIT Boys 1 af. Vragen? Mail/app dan met de leider van FIT Boys 1, Maurits Beuling. m.beuling@xs4all.nl / 06-27460381. Lever het formulier bij je trainer in.

Wij kijken uit naar jouw deelnemen aan de wedstrijd van FIT Boys 1! Tot zaterdag!