FIT Boys VR1 moeten punten laten aan Angelslo VR2

14 maart 2015

(foto’s: Willeke de Boer)

Het is Fit Boys VR1 niet gelukt om tegen Angelslo voor een ommekeer te zorgen. In een slechte wedstrijd werd het uiteindelijk liefst 5-7. Fit Boys begon goed aan de wedstrijd. Via Marieke Fledderus kwam de thuisploeg dan ook op een 1-0 voorsprong. Luttele minuten later was het door gebrek aan scherpte al weer 1-1. Via Janine Roek en Melany de Vries kwam Fit Boys weer op 3-1. Opnieuw kwam Angelslo vervolgens terug op 3-2.

In de tweede helft ging echter alles volledig mis. Binnen een minuut of 10 was de 3-2 voorsprong veranderd in een 3-5 achterstand. Fit Boys was volledig de kluts kwijt. Iedere pass leek in de voeten van Angelslo te belanden en een simpele aanname was al te veel gevraagd. Tot overmaat van ramp werd het ook nog 3-6. Vervolgens liet Fit Boys zien toch over een stukje mentale weerbaarheid te beschikken. Door twee doelpunten van Melany de Vries leek een resultaat weer binnen handbereik. Lang duurde het echter niet, want binnen no-time stond het 5-7.

Erg frappant trouwens dat een team dat in 10 wedstrijden slechts 10 keer weet te scoren, nu ineens uit alle hoeken en standen weet te scoren (want uitgespeelde kansen waren het over het algemeen niet). Positieve punt: slechter kan het op dit moment niet, dus vanaf nu kan de weg omhoog in geslagen worden. Te beginnen volgende week thuis tegen concurrent Sweel, die momenteel de 3e plek bezet.

Volgende week speelt FIT Boys VR1 andermaal thuis om 12:45 uur op Sportpark Noord-West tegen Sweel VR1.