Openstelling (trainings)velden Sportpark Noord-West

13 augustus 2024
de Webmaster

Het begin van het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen, vanaf 12 augustus zijn de selecties hun training al weer starten voor het seizoen 2024/2025.

Woensdagavond 31 juli 2024 heeft de Stichting Sportpark Noord-West de velden bekeken op de resultaten van het onderhoud. We willen de velden in de volgende volgorde weer openen:

  • De trainingsvelden 6 en 7 zijn weer open, hier kan de training weer op gestart worden;
  • Voor de periode tussen 12 augustus en de start van de beker competitie op zaterdag 31 augustus kunnen eventuele oefenwedstrijden worden ingepland op veld 2, 4 of 8. Veld 8 zullen we eerst een groot veld op laten belijnen om vervolgens hier weer 2 jeugdvelden op te zetten;
  • In deze periode zullen veld 1, 3 en 5 gesloten blijven, de belijning op deze velden zal pas voor de start van de beker gezet worden. Op deze velden is de gras stand op verschillende plekken nog niet voldoende;
  • De nieuw ingezaaide jeugdvelden kunnen ook weer open voor de jeugdwedstrijden met de start van de bekercompetitie.

Vanuit FIT Boys heeft de Stichting een programma ontvangen tot 31 augustus, vanuit de vv Beilen nog niet. Graag de oefenwedstrijden opgeven bij de planning (planning@sportparknoordwest.nl) zodat de beschikbare velden goed ingedeeld kunnen worden.

St. Sportpark Noord-West.