ST Beilen/FIT Boys MC1 blijft winnen

3 oktober 2015

ST Beilen/FIT Boys MC1 speelde deze zaterdagmiddag thuis tegen ST Rolder Boys MC1. De nummer 1 tegen de nummer 2 en dus vooraf gezien geen makkelijke tegenstander. De rust werd ingegaan met een 2 – 0 voorsprong, waarbij Ilse Poorte de 2 – 0 scoorde. Na de rust werd het via 3 – 0 toch nog 3 – 1, maar maakte de MC1 ook nog de 4 – 1 en leek de buit binnen. Rolder Boys VR1 maakte voor de statistieken nog de 4 – 2 en toen floot scheidsrechter Zuring voor het einde. En wederom 3 punten in de pocket. Enige wedstrijd die de meiden nog moeten spelen is tegen LTC MC1, maar deze wedstrijd is nog niet ingepland.

Zaterdag 10 oktober speelt ST Beilen/FIT Boys MC1 voor de beker uit om 10:30 uur tegen Dwingeloo MC1. Een gelijkspel is voldoende voor de volgende bekerronde.