Raven Advies-equipe uit de beker

30 augustus 2014

Dinsdagavond speelde FIT Boys 1 voor de beker de 2e wedstrijd in de poule uit tegen Borger. Thuis op zaterdag 23 augustus had de ploeg met 8 – 0 gewonnen van Smilde’94 1 zaterdag. Hoewel het tegen Borger na een uur spelen nog 2 – 2 was, speelde de ploeg van trainer/coach Ronald Bosma ongeïnspireerd en gaf het in blessuretijd nog de punten weg. Na ongeveer een kwartier spelen opende Borger de score deze avond. Het was Luuk Kenter die de 1 – 0 maakte. Na een half uur maakte Tim Seubring gelijk (1 – 1) en dat leek de ruststand te worden. In blessuretijd was het andermaal Luuk Kenter die de 2 – 1 maakte. Na de rust maakte Leon Timmerman de 2 – 2. Dat leek lang de eindstand te worden, maar in blessuretijd scoorde Borger nog 2 maal. Eindstand derhalve 4 – 2.

Zaterdag 30 augustus ontving De Raven Advies-equipe 2e klasser Drenthina op sportpark Noord-West. Drenthina bleek een maatje te groot. De eerste 20 minuten speelde FIT Boys nog goed mee en kreeg het één 100%-kans op 1 – 0. Kevin Eising kwam alleen voor de keeper, maar wist niet te scoren. Toen gaf Drenthina wat gas en binnen 3 minuten (26e en 28e minuut) was het 0 – 2. De tweede helft speelde Drenthina de wedstrijd professioneel uit en FIT Boys probeerde wel de aansluitingstreffer te maken, maar kwam niet meer tot goede kansen. Hiermee is het bekeravontuur van de ploeg van trainer/coach Ronald Bosma te einde.

Zaterdag 6 september opent FIT Boys de competitie in de 3e klasse D uit op sportpark Oosterd om 14:30 uur tegen Scheemda.