Goed spelend ST MO15-1 verliest van HZVV MO15-1

25 november 2017

(Verslag: Michel Oosterloo, foto’s: Maurits Beuling)

Op zaterdag 25 november 2017 moesten de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15-1 thuis aantreden tegen de meiden van HZVV MO15-1. Op voorhand wisten de meiden dat het een zware kluif zou worden omdat HZVV nog zonder puntverlies bovenaan stond op de ranglijst. Vanaf het begin werden de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15-1 zwaar onder druk gezet, maar door goed verdedigen en een aantal goede reddingen van keepster Lotte bleef de stand lang 0-0. Na zo’n 20 minuten begonnen de meiden een beetje onder de druk uit te komen en werd er door Yvon en Danielle druk gezet op het doel van HZVV, maar tot echte kansen leidde dit niet. HZVV wist voor rust helaas 2 keer te scoren en zo gingen de dames aan de thee met een stand van 0-2.

Na de rust was het een gelijk opgaand duel, maar omdat beide keepsters goed op stonden te letten bleven echte kansen uit. HZVV bleef over de rechterkant de aanval zoeken maar Janine speelde achterin een erg goede wedstrijd en gaf eigenlijk niets weg. De 0-3 viel een beetje ongelukkig en bij een schot van Liesbeth ging de bal via de keeper nog op de paal. HZVV blijft door deze uitslag zonder puntverlies en de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15-1 hebben laten zien dat ze ook tegen deze tegenstander prima mee kunnen voetballen.