Voorbeschouwing Hardenberg 1 – FIT Boys 1

27 november 2017

Zaterdag 2 december gaat de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding op bezoek bij nummer 7 Hardenberg’85 op Sportpark Baalderveld. Er zal gespeeld worden op kunstgras, dus de wedstrijd gaat sowieso door. FIT Boys speelde vorige week thuis tegen SCD’83 en won overtuigend met 3 – 1 terwijl het ook wel 6 keer had kunnen scoren. Hardenberg’85 speelde vorige week niet. De wedstrijd in en tegen Hollandscheveld werd afgelast. De week daarvoor werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen SCN.

Deze competitie
Hardenberg’85 won deze competitie 3 keer, speelde 3 keer gelijk en verloor 2 keer. Hardenberg begon met een verliespartij tegen LTC (2 – 0). Daarna volgde er winst tegen Tonego (4 – 2) en 2 gelijke spelen op rij tegen SCD’83 (2 – 2) en Hoogeveen (1 – 1).  Daarna 2 overwinningen op rij tegen FDS (1 – 4) en BSVV (7 – 1, volgens BSVV een terechte overwinning). Daarna werd er van SVN’69 verloren (4 – 1) en twee weken geleden het gelijke spel tegen SCN (1 – 1). Rick Broek is topscoorder van FIT Boys en de 3e klasse D met 10 doelpunten.

FIT Boys speelde negen keer deze competitie. In de competitie-opening speelde FIT Boys de Midden-Drenthe derby tegen BSVV. BSVV won knap met 0 – 1 en ook tegen 10 man wist FIT Boys daarna niet te scoren. Ook uit tegen ZZVV werd er met 1 – 0 verloren door een vroege goal (4e minuut). Daarna thuis tegen OZC werd er overtuigend gewonnen. Al werd het maar 1 – 0, FIT Boys speelde een sterke en gewonnen wedstrijd. Tegen LTC speelde de ploeg de 1e helft zwak en stond bij de rust met 1 – 4 achter. Het werd nog 3 – 4 met de ultieme kans op de gelijkmaker, maar dat mocht niet zo zijn. Uit bij Tonego werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld, na een 1 – 0 achterstand. Vier weken geleden tegen Lutten kwam door de late gelijkmaker van Tim Seubring de 1 – 1 op het scorebord. Drie weken geleden het verlies tegen Hollandscheveld (4 – 2) en twee weken geleden het 6 – 0 verlies tegen Hoogeveen. En vorige week de uitstekende winst thuis op SCD’83 (3 – 1). En dat levert dan 8 punten op en de ploeg wil voor de winterstop zich in de brede middenmoot spelen. Aan FIT Boys-zijde zijn spits Ruud Seubring en middenvelder Jos Gerding de topscoorders met elk 3 doelpunten.

De historie
De beide teams hebben geen rijke historie en kwamen elkaar vorig seizoen 2016/2017 tegen en speelden in het seizoen 2011/2012 een oefenwedstrijd. FIT Boys won 2 keer (doelsaldo 9 – 2). De oefenwedstrijd eindigde in 1 – 1. De resultaten:

2016/2017:
1 – 4 (doelpunten: Jos Gerding (2x), Julian Boom en Rick Koops)
thuis 5 – 1 (doelpunten: Gerald Haandrikman, Leon Timmerman, Rick Koops(2x) en Joshua Leasa)

De wedstrijd in Hardenberg wordt gespeeld op sportpark Baalderveld en start om 15:15 uur.