FIT Boys 1 laat winst glippen tegen SVN’69 1

1 oktober 2016

(Foto’s: De Krant van Midden-Drenthe)

De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe kreeg deze zaterdagmiddag laagvlieger SVN’69 op bezoek op Sportpark Noord-West. De ploeg van trainer/coach Alex Padding wilde vol voor de winst gaan en leek na 14 minuten ook een hele goede stap te zetten op weg naar een overwinning. FIT Boys scoorde door Leon Timmerman de 1 – 0 met een magistraal afstandsschot in de kruising. Daarna werd het de wedstrijd van de gemiste kansen over en weer, maar was het SVN’69 dat in de 89ste minuut toch de 1 – 1 wist te maken. En zo was er weer een puntendeling op Sportpark Noord-West bij FIT Boys 1.

Na een aftastend begin kwam het doelpunt van FIT Boys uit de lucht vallen. Met een magistraal afstandsschot van Leon Timmerman verdween de bal links van de SVN-keeper in de kruising. Daarna kreeg FIT Boys diverse kansen om de voorsprong uit te bouwen maar de bal ging of voorlangs dan wel hoog over. De tweede helft trok SVN’69 de wedstrijd naar zich toe en na een uur is het raak, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Reinders keurt de goal wegens buitenspel af. De kansen bleven komen voor SVN’69 en kort na het afgekeurde doelpunt ketste de bal na een diagonale pegel via binnenkant paal het veld weer in. SVN’69 bleef kansen missen, er werd van dichtbij hoog overgeschoten en FIT Boys-keeper Peter jan Oosting redde een keer zeer bekwaam. In de 81ste minuut is het wel raak. een zondagsschot van Ramon Oldeman verdween net tussen Peter Jan Oosting en de paal in het doel en de verdiende gelijkmaker was een feit. De krachten vloeiden weg bij FIT Boys (Oktoberfest?) en men is niet meer bij machte om nog voor de winst te gaan. Eindstand 1 – 1.

Week van de Scheidsrechter
Good old Roelof Reinders uit Ruinen leidde voor de 12e keer een wedstrijd van FIT Boys en kreeg na afloop namens de vereniging een bos bloemen van Hoofd Scheidsrechterzaken Albert Gerding. Van FIT Boys 1 en leider Martin Datem kreeg Reinders nog een klok aan geboden. In een grijs verleden was Reinders horloge stuk en kon hij die van leider Martin Datema lenen. Hiermee werd Reinders elke keer weer confronteerde door Datema bij iedere wedstrijd die hij bij FIT Boys floot. Met de belofte dat nooit meer te doen overhandigde Datema de klok.