FIT Boys oefent tegen Willemsoord

4 februari 2015

Woensdagavond kon FIT Boys eindelijk weer eens een wedstrijd spelen in plaats van trainen. De Raven Advies-equipe ging op bezoek bij zaterdag 4e klasser (D) Willemsoord. Willemsoord staat keurig 3e met 7 punten achterstand op nummer 1 Elim. Mocht Elim kampioen worden dan is er een grote kans dat Willemsoord een periode overneemt en dus nacompetitie speelt. Het heeft met Ronnie Berkenbosch (41 jaar!) een heuse topscoorder in de gelederen. Hij scoorde dit seizoen al 29 keer en zijn gehele carrière (23 seizoenen) 284 keer.

Deze avond bleef Ronnie en ook Willemsoord droog staan. Wie wel van zich deed spreken was FIT Boys-speler Matthijs Bonnen, die maar liefst 3 keer scoorde (Engelse hattrick). Bij rust was het voor de mannen van trainer/coach Ronald Bosma 0 – 2 door doelpunten van Matthijs Bonnen en Wiecher Oldersma. Na de rust scoorde Bonnen nog 2 maal en maakten Dirk Jan Smelt en Elwin Dam de 6 vol. Een nuttige oefenwedstrijd, zeker met het oog op de competitieverplichting zaterdag uit tegen Veenhuizen. Mits het weer dit toelaat.